Забавления наблизо

Приключение с АТВ или Бъги

Едно приключение за всички любители на офроуда! Усетете тръпката от каране на 4 по 4 АТВ или Бъги на едни от най-старите планини в България и се насладете на красивите природни гледки около вас. Обиколките са ръководени от професионалисти и са напълно съобразени с възрастта и способностите на посетителите. Можете да намерите 4 по 4 приключенията на 15 мин. от хотела.

Фестивал на пясъчните скулптури в Бургас

Композиции от 5600 тона устойчив на дъжд пясък, приемат различни чудати форми всяка година от 2008г. насам. Фестивалът се състои в северната част на Морската градина на Бургас и е разположен върху 5дка площ и посреща множество семейства и децата им, готови да се насладят на творчеството на български и световни творци, които карат пясъка да приема най-различни форми на познати персонажи, замъци, кули, морски обитатели и много други.

Яхтен пикник

Насладете се на един прекрасен ден под слънчевите лъчи, плавайки по солените води на Черно море с приятели или семейството. По време на пътуване си, можете да се насладите на безкрайните морски гледки, а ако имате късмет децата могат да видят дори много делфини. Яхтата прави спирки за риболов и плуване по пътя, а в края на пътуването си пристигате на красив и уютен залив, където може да се насладите на спокоен обяд с любимите хора.

Скуба дайвинг

Преоткрийте красотата на морския живот в Черно море чрез едно незабравимо подводно приключение. Начинаещите имат възможност да се гмурнат до 6 метра дълбочина, а специалистите на място ще ви обучат и подсигурят, че сте в безопасност във всеки момент. По време на гмуркането може да се насладите на страхотните подводни гледки, да видите много риби, характерни за нашето крайбрежие като малки местни риби, цветни медузи и черноморска акула, а цялото необходимо оборудване за тази цел ще ви бъде осигурено на място.

Ханска шатра

На север от курорта, високо над морето се намира едно място за забавление и кулинарни удоволствия. С архитектура наподобяваща шатрите на българските ханове, ресторант „Ханска Шатра“ завладява своите клиенти с разнообразна шоупрограма и пленителните си гледки. От неговите тераси се открива чудесен изглед към близките морски курорти и някои селца близо до Слънчев бряг. Специалната програма на заведението е от вариететен тип и включва акробатични номера, фокуси и танци, а след приключването й дансинга се отваря и купонът е винаги гарантиран.