СЪБИТИЯ

Семейни събирания

Хотел Аква Невис посреща малки и големи групи семейства, предлагайки изобилие от дейности и опции за настаняване, които с радост се връщат всяка година, за да си припомнят важността на това да имаш добри приятели и силни семейни връзки. Независимо дали планирате да съберете голяма група семейни двойки или всички поколения на семейството, ние от хотел Аква Невис винаги сме насреща да ви предоставим най-богатата палитра от добро обслужване и незабравими преживявания на едно място.

Сватби

Независимо дали планирате малка интимна сватба или голям и щур сватбен купон, ние от хотел Аква Невис ще планираме и подготвим всеки детайл по Вашето специално събитие, така че да не се притеснявате за нищо. Можете да изберете затворена или изнесена церемония, можете да поканите 20 или 200 гости, независимо от Вашите предпочитания, ние сме насреща да превърнем вашият специален ден в едно незабравимо преживяване.

Меден месец

Ако търсите място на което да се отдадете на заслужена почивка, съчетана с незабравими спомени и нови изживявания, хотел Аква Невис е точното място за Вас. Тук можете да релаксирате в топлата сауна или да се насладите на приятен разпускащ масаж, както и да се впуснете в тандемни приключения по пързалките на нашия аквапарк. Ние от Хотел Аква Невис сме отдадени на това да направим Вашият меден месец едно незабравимо преживяване, пълно с вълнуващи спомени!

  • Специален пакет за меден месец
    • Изготвяне на индивидуален пакет за меден месец с включени комплименти от хотела като - бутилка вино и романтична украса на стаята, както и съдействие при организиране на специална вечеря в ресторанта на хотела.