ЗА ДЕЦАТА

Аква Невис осигурява максимален комфорт за семейства с малки и големи деца, организирайки 14-дневна развлекателна програма.

Детски кът

Детският кът се намира непосредствено до спортния бар на хотела и предлага различни играчки и забавления за деца от 3 до 11 годишна възраст. Деца под 3 години трябва да бъдат придружени от родител.

Детска площадка

Игрите на открито са неизменна част от доброто прекарване на вашето дете. Детската площадка е разположена непосредствено до сцената за анимации на хотела и входа за аквапарка и е едно прекрасно място за забавления под открито небе.

  • Работно време: 10:00 - 23:00ч.

Открита сцена

Атрактивни дневни и вечерни анимации, викторини, мини диско и представления се провеждат на основната външна сцена за малки и големи.

Игрална стая

Игралната стая за тийнейджъри разполага с билярд, въздушен хокей, аркадни машини и още много, където младежите да се насладят на добре прекарано време в добра компания.

Спортна площадка

За спортните ентусиасти има на разположение външно игрище, където да се отдадат на забавни спортни активности и игри с цялото семейство.
Организират се футболни турнири, като може да изберете да играете с приятели, да играете срещу отбора на Аква Невис или да се присъедините към турнири за родители и деца.