ЗАВЕДЕНИЯ

Основен

Ресторант

В ресторанта се предлага богата палитра от ястия за закуска, обяд и вечеря, сервирани на блок маса. Основните станции на бюфета включват салатен бар, секция с основни ястия, детски бюфет, станция за приготвяне на храна на живо пред гостите (show cooking), десертен бар, бар с напитки и безалкохолни, както и станция за сладолед. Освен вътрешна зала, ресторантът разполага и с външна тераса.

Ресторантът разполага с тераса за хранене на открито с капацитет от 130 седящи места. Хотелът организира тематични вечери, вдъхновени от различните кухни по света.

  • Работно време: 08:00 - 21:00

Снек Бар

Барът се намира непосредствено до басейна на хотела и поради тази причина е едно от най-оживените места през деня, пълно с ваканционно настроение и усмивки. Барът предлага на гостите освежаващи напитки, както и бързи решения за похапване като пица, хот дог и апетитни бургери.

  • Работно време: 12:00 - 17:00

Лоби Бар

Едно страхотно място, предлагащо прохлада в горещите летни дни, където можете да се насладите на селекция от напитки и коктейли, направени да отговорят на всеки вкус, в спокойна и приятна атмосфера.

  • Работно време: 10:00 - 00:00

Спортен Бар

Тук можете да се насладите на любимите си спортни събития на живо в приятна компания и свежи напитки. Независимо дали искате да гледате боксов мач, спортен турнир, Шампионска лига или състезание от Формула 1, това е мястото, на което можете да се отдадете на любимите си безгрижни занимания.

  • Работно време: 16:00 – 10:00