Agua Nevis Club Hotel, Sunny beach, Bulgaria

 

 
  Gold Medal Winner TUI UK & Ireland Gold Medal 2014 for Best SplashWorld Overall Winner
 
  Splash World Holiday with unlimited waterpark access
 
  Free Wi-Fi Free wi-fi zones available in all hotel's facilities

ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 

Настоящата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ е неразделна част от ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ на сайта www.aquanevis.bg (Сайта), администриран от „АКВА ПАРК“ АД (Дружеството).

Тук се посочва начинът, по който ние събираме и обработваме лични данни на субекти на данни - крайни потребители. Описани са и начините, по които можете да се свържете с нас, ако имате нужда от това. 

 

I. Каква информация се събира на Сайта? 

За да използвате услугите на Сайта за най-добро представяне, нашата информационна система се нуждае от определена информация за вас, с която може да бъдете идентифицирани пряко или непряко.

 

1. Информация, която Потребителят предоставя доброволно:

а) В случаите, когато за определена услуга на Сайта се налага, ние можем да искаме да ни предоставите следните Ваши лични данни: 

1) вашите лични имена 

2) валиден имейл адрес

3) телефон

4) възможни предпочитания или коментари

5) допълнителни данни (потребителско съдържание и/или запитване); 

б) Възможно е посочените категории лични данни да бъдат изискани и при евентуално запитване към нас във връзка с упражняване на вашите права, описани по-долу.

 

2. Информация, която Сайтът събира от Потребителя 

За изпълнението на определени функционалности на нашия сайт и услугите, до които имате достъп през него, нашата информационна система събира информация от вашето електронно устройство по време на извършване на стандартни дейности за нормалното функциониране на WEB операции. По този начин могат да бъдат събрани и следните допълнителни категории лични данни, а именно:

1) IP адрес

2) използван браузър

3) предпочитани настройки на език

4) вид използвано устройство за зареждане на сайта

5) информация за операционната система на вашето устройство

Ние събираме данни за източника, от който сте достъпили Сайта. Във всеки случай, ние не събираме вашата публично достъпна информация, включително и ако препратката към нашия сайт е от социална мрежа.

 

3. Лични данни на деца. Как се отнасяме към тях?

Услугите на сайта не са насочени към лица под 18 годишна възраст. Дружеството не цели и не желае да събира лични данни на деца във връзка с услугите, предоставяни през сайта. 

Ако все пак Дружеството получи информация за непълнолетно лице във връзка с услугите на Сайта, ние няма да я обработваме и ще я изтрием, освен ако нормативен акт не ни задължава да обработим тези данни по друг, конкретно установен начин. 

 

II. От кого се събира информация?

Във връзка с посочените по-долу цели, Сайтът събира информация от своите посетители, включително крайни потребители - субекти на данни.

 

III.  Как се събира информацията? 

Личната информация, която се обработва през сайта, може да се събира по следните начини, заедно и поотделно:

1. Предоставена лично и доброволно от посетителя;

2. Чрез използване на “бисквитки” и други подобни решения за оптимизиране на представянто на Сайта, анализ и изпращане на търговски съобщения. 

Ако желаете да научите повече за тези технологии, за това как те действат и как ние ги използваме, моля посетете нашата ПОЛИТИКА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА БИСКВИТКИ. 

 

IV. Защо се обработват данни, на какво правно основание и срок на обработване?

Дружеството използва описаната по-горе информация за различни цели, въз основа на съответните правни основания, а именно:

 

 

Категория Цел Правно основание по ОРЗД  (GDPR) Начин на събиране Срок на съхранение

1. IP адрес

2. използван браузър

3. езикови настройки

4. ползвано устройство

5. операционна система

6. потребителска информация за предоставяне на пълна функционалност на Сайта 1. Чл. 6, ал.1 б) - за изпълнението на договор (предоставяне на услуга - ползване на уебсайт) При ползване на уебсайта на дружеството до 26 месеца*

 

*след край на сесия в сайта

 

1. Лични имена 

2. Имейл адрес

3. Телефон

4. Запитване и/или потребителска информация

За осъществяване на контакт1. Чл. 6, ал. 1 а) - предоставено съгласие за обработване През форма за контакти.До оттегляне на съгласието

1. Лични имена

2. Телефон и/или имейл

3.Физически адрес за кореспонденция Официални, законови и/или системни предупреждения, юридически цели.

1. чл. 6, ал. 1 в) - за спазването на законово задължение, приложимо спрямо администратора на лични данниПри упражняване на гарантирани права на субектите на даннидо 60 месеца

 

V. Мерки за гарантиране на законосъобразно и добросъвестно обработване. Какви мерки сме предприели за опазване на вашите данни? 

В съответствие с Европейското законодателство Дружеството поддържа подходящи, необходими и пропорционални технически и организационни мерки за защитата на данните на потребителите, включително и за предотвратяване на неупълномощен достъп до тях и/или до тяхното неправилно използване. 

Дружеството използва бизнес системи, процедури и информационни технологии, с които адекватно защитава вашите лични данни и осигурява тяхната безопасност. 

Единствено оторизиран персонал има достъп до личните данни в нашите информационни системи. 

 

VI.  Как гарантираме сигурността?

Събраните данни от потребителите на Сайта са систематизирани в регистри, които са обект на криптографска защита. Самите регистри с данни са разположени върху твърдата памет на компютърни системи с ограничен технически и физически достъп, само от квалифициран и обучен персонал. 

 

VII. С кого споделяме вашата информация? 

Дружеството може да споделя лични данни на потребителите на Сайта с индустриално признати решения като Google Analytics и Facebook с цел подобряване на предоставяните услуги и повишаване на тяхното качество. Възможно е в определени ситуации да споделим вашата лична информация с трети лица в следните случаи:

Субект на споделяне Описание Основание съгласно ОРЗД

Специален орган на власт - административен, съдебен и/или орган на изпълнителната власт 1.При необходимост и задължение за разкриване на търговска тайна;

2. Във връзка с разрешаване на правни спорове пред компетентен съд и/или арбитраж;

3. Споделяне на информация с правоохранителни органи и финансови институции, когото това се налага от закон или е крайно необходимо за предотвратяване, установяване или преследване на криминална дейност или измами. Чл. 6, ал 1, т. “в”

 

VIII. Права на Потребителите във връзка с личните данни

По-долу представяме правата на всеки краен потребител - субект на данни, гарантирани от Европейското законодателство за защита на личните данни:

Вид право Описание Приложимост към Сайта

Право на информация При предоставяне на своите лични данни или преди те да бъдат събрани от администратора за обработване Потребителят има право да бъде информирани относно следните основни обстоятелства: 1. Кой е администраторът; 2. Какви са целите на обработването; 3. Какво е правното основание и/или законови интереси; 4. Кой може да получи данните; 5. Какъв е срокът за тяхното съхранение; 6. Какви са правата на потребителите; 7. Извършва ли се автоматично вземане на решение, включително профилиране. Да

Право на достъп Потребителят има право на достъп до своите лични данни, които Сайтът обработва. Това включа данните от “Право на информация”, както и източникът на лични данни, и категориите данни, които се обработват. Когато личните данни не се събират директно от Потребителя, последният следва да получи и информация относно начина на събиране, вида обработване, приложимото правно основание. Да

Право на коригиране Потребителят има право да поиска от администратора да коригира без ненужно забавяне неточни лични данни, свързани с потребителя - субект на лични данни. Да

Право на изтриване Потребителят има право да поиска от администратора изтриване на свързаните с него лични данни без ненужно забавяне. Да

Право “да бъдеш забравен” Когато администраторът е направил личните данни обществено достояние и е задължен да ги изтрие, то той следва да предприеме разумни стъпки, за да уведоми останалите администратори, обработващи личните данни, че субектът на данните е поискал изтриване от тези администратори на всички връзки, копия или реплики на тези лични данни. Не

Право на ограничаване на обработването на лични данни Потребителят има право да поиска от администратора ограничаване на обработване при наличие на поне една от следните хипотези: 1. Точността на данните е оспорена от потребителя; 2. Обработването е неправомерно, но Потребителят не желае тяхното изтриване; 3. Администраторът не се нуждае повече от личните данни за целите на обработването, но Потребителят ги изисква за упражняването или защитата на свои правни претенции; 4. Потребителят е възразил срещу обработването на данните и се очаква приключване на проверката от администратора.

В срока на ограничение на обработването, данните могат да продължат да бъдат съхранявани от администратора. Не

Право на пренос на данни Потребителят има право да получи от администратора личните данни, които го засягат и които Потребителят е предоставил на администратора, ако: 1. Обработването се извършва по автоматизиран начин; и 2. Обработването се основава на съгласие или в изпълнение на договорно задължение.

Това право включва и задължението на администратора да прехвърли на друг администратор указаните от Потребителя лични данни. Да

Право на възражение срещу обработка на лични данни Потребителят има право да възрази срещу обработката на неговата лична информация, която е предоставена на администратора въз връзка с изпълнение на задача от обществен интерес, необходима е за целите на легитимните интереси на администратора, извършва се профилиране или директен маркетинг.

При упражняване на това право личните данни на потребителя могат да бъдат изтрити от устройствата на администратора. Не

Право да не бъде обект на обработка, включително при профилиране Потребителят има правото да не бъде обект на решение, основаващо се единствено на автоматизирано обработване, включително профилиране. Не

Право да бъде подадена жалба Потребителят има право да подаде жалба до надзорен орган (Комисия за защита на личните данни), ако счита, че обработването на лични данни, които се отнасят до него, нарушава разпоредбите Общия регламент относно защитата на данните. 

Субектът на данни може да упражни това право в държавата членка на своето обичайно местопребиваване, място на работа или място на предполагаемо нарушение. Да

 

Ако искате да научите повече за предоставените ви права, за начина на тяхното упражняване и процедурите за това, можете да посетите информационният уебсайт на Европейския надзорен орган за защита на личните данни или на надзорния орган за Р България - Комисия за защита на личните данни. 

 

IX.  Как можете да упражните правата си?

Потребителят може винаги и по всяко време да упражни своите права. За да можем да бъдем максимално полезни в този процес, е необходимо да ни изпратите запитване по стандартна поща или по имейл на посочените по долу адреси.

За улеснение, можете да използвате  нашата стандартна форма на запитване, приложена в Приложение №1 по-долу.

 

X. Кой е отговорен за обработването на личните данни?

Във връзка с обработването на лични данни през Сайта, Дружеството действа в качеството си на администратор на лични данни и администратор на Сайта.

 

Данни за контакт с администратора на данни

Наименование “АКВА ПАРК” АД

Адрес на управление гр. София, 1407, р-н Лозенец, ул. “Атанас Дуков” №32

ЕИК 130995225 

Адрес за кореспонденция гр. София, 1407, р-н Лозенец, ул. “Атанас Дуков” №32

Представител Камен Петров Дееничин

Имейл адрес This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Телефон за връзка +359 55 426 225

Данни за контакт с надзорния орган във връзка със защитата на личните данни

Наименование Комисия за защита на личните данни

 адрес България, София, 1592, бул. “Проф. Цветан Лазаров” №2

имейл This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

Ако имате въпроси или коментари относно настоящата политика за лични данни, можете да изпратете запитване на чрез писмо по поща или по имейл на следния електронен адрес: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Настоящата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ е приета и утвърдена от представителя и член на съвета на директорите на „АКВА ПАРК“ АД - Камен Петров Дееничин на …… 2019 г.

 

Политиката е съобразена с действащото към момента на утвърждаване законодателство, както и с общоевропейската и национална правна рамка в сферата на защитата на личните данни.

 

Дата на публикуване: 16.06.2019 г.

 

Прочетете целия текст или свалете в pdf тук

 

 


Contact

Aqua Nevis Club Hotel
Sunny beach Resort, Bulgaria
Tel. (+359) 55 426 225
Email: office@aquanevis.bg

 

Location

Aqua Nevis Club Hotel

Blog

SPA & Wellness We understand that both body and mind need essential...
Entertainment Aqua Nevis has a full 14 day Entertainment program...
Kids Club by Family Life Kids Club by Family Life caters for 3 to 11 year olds...
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline